Vi legger PPF (lakkbeskyttelsesfilm) med høy standard på biler i Trondheim

Bilen eksponeres daglig for slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som kan undergrave lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten. Derfor bør du beskytte lakken.

Akkurat nå kjører vi et tilbud på -10% på lakkbeskyttelse av mest utsatte bildeler som bak hjulbuer, lykter foran og kanaler.

Bestillingsskjema

For å bestille eller stille spørsmål, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

pngwing.com compressed
ppf lakkbeskyttelse trondheim hos nanodetailing

Hva er PPF?

PPF (Paint Protection Film) eller lakkbeskyttelsesfilm er en gjennomsiktig film med selv-helbredende egenskaper som legges på bilen som et nesten usynlig skjold for å beskytte den mot steinsprut, riper og små bulker. Dessuten, er insekter, harpiks og kalk ikke farlige lenger på grunn av filmens sterke hydrofobiske effekt.

Har du en leasingbil, er denne servicen et nødvendig tiltak mot store regninger på lakkskader. Hvis du eier bilen self og er interessert i å bevare bilen i en lang periode, er PPF et fantastisk valg.

 

Litt om oss

Vi er et bilpleiefirma i Vestre Rosten, Trondheim med dedikerte medarbeidere som innehar lang erfaring innen bilpleie. 

Det er viktig for oss at du som kunde skal få riktig bilpleie, til konkurransedyktig og rett pris. Ta kontakt med oss i dag, eller kom innom våre lokaler, så finner vi ut hva som er best for deg og din bil.

Hva våre kunder sier om oss

Magnar Folgerø
Magnar Folgerø
5. November, 2021.
Bekreftet
Har levert bilen der 2 ganger meget fornøyd. Skal om nå levere min helt nye bil på tirsdag og regner med kjempe flott service igjen. Anbefales
Frode Lillevold
Frode Lillevold
3. November, 2021.
Bekreftet
Utrolig dyktige folk, som er svært detaljert og nøye i sitt arbeid. De bryr seg skikkelig om at resultatet skal bli best mulig. Kjøpte en 2 år gammel Model X som var litt dårlig tatt vare på, sliten i lakken og lite stell. Etter at Nano Detailing hadde gjort en grundig to-stegs polering, lagt keramisk coating, solfilm og chrome-delete ser bilen helt fantastisk ut - lakken ser nå bedre ut enn en splitter ny. Magisk. Anbefales på det sterkeste.
Bente Simensen
Bente Simensen
2. November, 2021.
Bekreftet
Svært bra utført arbeid 👏
Tommy Berg
Tommy Berg
9. Oktober, 2021.
Bekreftet
Fikk crome delite på min Volvo V60. De gjorde en Fantastisk jobb. Meget god service. Anbefales👍
Uladzimir Kamovich
Uladzimir Kamovich
3. August, 2021.
Bekreftet
Høy kvalitet og utmerket service. Etter polering, keramisk coating og PPF (på hjulbuene bak, foran og kanaler) fikk bilen min (Tesla M3) et friskt utseende og god beskytelse. Anbefales!
Adam Lieng
Adam Lieng
20. Juni, 2021.
Bekreftet
Utrolig dyktige og hjelpsomme folk som virkelig kan jobben sin. Anbefales på det sterkeste!
Martin Stokkan
Martin Stokkan
16. Juni, 2021.
Bekreftet
Fantastisk resultat og service. Veldig profesjonelt og hyggelige folk. Jeg anbefaler Nano Detailing😊
Tobias Stabbforsmo
Tobias Stabbforsmo
29. Mai, 2021.
Bekreftet
Hyggelig, god service og et meget bra resultat. Annbefales!
Руслан Таргимхо
Руслан Таргимхо
8. April, 2021.
Bekreftet
Очень хороший гараж. Свою работу они делают отлично. Всем автолюбителем советую.

Solfilm

Med solfilm får du en knapt synlig solskjerming, som beskytter deg mot varme og UV-stråler. Solfilm er også en svært god løsning dersom du ønsker å forhindre reflekser i TV og dataskjermer. Med solfilm på vinduene, hindrer du at solstrålene trenger gjennom vindusruten, og du får en behagelig innetemperatur året rundt.
 
Har du spørsmål eller ønsker du å bestille, send oss beskjed på messenger, så svarer vi i løpet av dagen.

Polering

Bilen trenger jevnlig vedlikehold for å se lekker ut og holdes ved like. Det du legger i bilpleie, vil du ha mye igjen for i kjøreglede og den dagen bilen skal selges. Vi hjelper deg med å ta vare på bilen din. 
 
Har du spørsmål eller ønsker du å bestille, send oss beskjed på messenger, så svarer vi i løpet av dagen.

Helfoliering

Det har blitt veldig populært både å helfoliere bilen eller bare foliere deler som krom detaljer, foliering av lykter, grillen, interiørlister.

Helfoliering av bilen gir god beskyttelse av original lakken din mot slitasje, riper, steinsprut, UV stråler m.m. Folien er enkel å fjerne, hvis du skal selge bilen, eller hvis du vil ha tilbake original fargen.

Om du synes bilfargen du har er kjedelig, eller om du bare vil friske den litt opp er helfoliering et veldig bra alternativ.

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille, send oss beskjed på messenger, så svarer vi i løpet av dagen.